torstai 17. tammikuuta 2019

Joudutko aina pettymään? - Niin minäkin

Tämä postaus kertoo siitä miten sinkkuilussa voi välillä joutua pettymään.

Sinkkuilu on hirveän monimutkaista, vaikka se tietyllä tapaa tuo vapauksia elämään. Voi mennä ja tulla kuten haluaa, eikä kukaan ole määräämässä mitä tehdä ja milloin. Kuitenkin sinkkuna olo on tietyllä tapaa hirveän yksinäistä ja pistää miettimään, että mikä minussa on vikana...


Olen jo lähempänä kolmeakymmentä kuin parikymppistä joten oma elämäntilanne alkaa olla siinä pisteessä, että ystävät ympärillä menevät naimisiin tai saavat lapsia. Tuntuu, että oma elämä on ollut kohta 10 vuotta paikoillaan.

 Voin sanoa, etten nauti sinkkuilusta, olen käynyt läpi monet treffit ja tapaillut miehiä, mutta mikään ei ole natsannut. Väkisinkin alkaa vaipua epätoivoon ja olenkin jo totutellut ajatukseen, että jään loppuelämäkseni yksin.

Pahin lause jonka voit sinkulle sanoa on "Olet ihana ja hyvännäköinen, löydät varmasti vielä jonkun".

Mitä jos et läydäkkään? Elämässä ei voi vain päättää rakastuuko vai jääkö yksin.

Yleensä pettymys kolkuttelee ovea silloin kun olet löytänyt jonkun mielenkiintoisen ihmisen. Olet kerinnyt jo hieman ihastua, olette käyneet treffeillä ja juttelette päivät pitkät. Fiilis tästä ihmisestä on hyvä "Kumpa nyt natsais". Ja sitten tuleekin se kuuluisa "Sussa ei oo mitään vikaa, mutta tää ei vaan toimi". Et oikein tiedä oletko pettynyt itseesi vai rakkauteen. Yrität käsittää mikä sussa on vikana, eikä kukaan osaa kertoa. 

Turhauttaa...

Mutta oikeasti ei pidä muuttaa itseään, tämäkään ihminen ei ollut minua varten. Ei voi siis muuta kuin jatkaa matkaa ja odottaa prinssi oikeaa valkealla ratsullaan!

Rakkaudella: Hanna 💕

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen blogi ja kiva kuulla, kun tuot rohkeasti esiin ajatuksiasi. Oletko miettinyt, jos ei asettaisi välttämättä suuria odotuksia näkemisten suhteen heti alussa, niin tällöin sinulla ei olisi niin kovasti paineita. Ehkä olet voinut karkoittaa miehet pois heti aluksi yli-innokkuudella? Yrittäisin ennemmin tunnustella puolin sun toisin onko keskustelu ja yhdessäolo luontaista, sujuvaa ja mukavaa :)

    VastaaPoista
  2. Mä niin yhdyn tähän kommenttiin ja tiedostan hyvin tän piirteen itsestäni! Eli luultavasti tähän ne jutut onkin kaatunut kun oon sit niin 110% mukana kun ihastun! Tosin nyt oon tänä vuonna itsekin pohtinut että mitä jos vaan antais mennä ilman odotuksia ja katsoo mitä tapahtuu, kukaan ei siinäkään mitään menetä. Kiitos kommentista 😍

    VastaaPoista