sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Ensitreffit - vinkkejä treffeille!

Kyselin instastoryssä seuraajilta vinkkejä mistä aiheista voisin kirjottaa ja kyllähän niitä tuli! Kiitos siis ehdotuksista ja toivon niitä vastedeskin! Tänään aion kuitenkin toteuttaa yhden toiveen.

Ensitreffit? - Mitä pitäisi ottaa huomioon ja mitä ei vaan kannata sanoa ekoilla treffeillä!Eli siis ensitreffien DO and Don't.

Mitä sitten kannattaa (ehkä) tehdä?


1. Kannattaa olla vain oma itsensä eikä lähteä esittämään mitään muuta. Se on mun ensimmäinen neuvo.

2. Päättäkää yhdessä paikka jossa molempien on luontevaa olla, oli se sitten toisen koti, ravintola tai jokin aktiviteetti.

3. Uskalla sanoa ei, jos tilanne on menossa suuntaan joka ei miellytä sinua.

4. Ole kohtelias, muista katsekontakti.

5. Jos treffit ovat sujuneet hyvin, flirttaile vähän.

Huhhuh olipas vaikea keksiä asioita joita kannattaa ainakin kokeilla. Tuli helpommin mieleen vaan asioita joita ei MISSÄÄN NIMESSÄ kannata tehdä. Siksi suosittelenkin miettimään myös niitä positiivisia asioita jotka treffailussa menivät hyvin vaikkei vuosisadan rakkaustarina syttyisikään. Anyway, aika siirtyä DO NOT- kohtaan

Vältä näitä:

1. Älä puhu ensimmäisellä kerralla existä

2. En ole ikinä suosinut seksiä ensitreffeillä, ihan vaan senkään takia että jos ei tule mitään, kumpaakaan ei ala harmittanaan ja jos tulee toiset treffit, niin on jotain mitä odottaa ja joka pitää jännityksessä.

3. Älä ehdota ensimmäisenä naimisiin menoa tai lapsien tekoa

4. Anna aikaa ensi tapaamisen jälkeen. Älä siis heti samana iltana pommita että joko nähdään uudestaan.

5. Älä puhu seksistä.

Tässä on teille siis muutamia yleisiä vinkkejä mitä kannattaa miettiä. Ei palstatila riittäisi jos kertoisin kaikki omat kokemukseni.

Ps. Odotatte varmaan jo postausta tinderistä! Se on tulossa, en vaan ole päättänyt vielä teenkö siitä videopostauksen. Haluaisitteko nähdä videoita?

Rakkaudella: Hanna

2 kommenttia:

 1. Itse kokisin optimaalisimmaksi lähtökohdaksi treffeille, missä kummallakaan ei olisi suuria odotuksia toisen ja tapaamisen suhteen. Ei mietteitä seksistä, parisuhteesta tai millainen toisen pitäisi olla. Molemmat kun saisivat omalla olemuksellaan tehtyä toisen olon rennoksi. Ennakkoluulottomalla ja avoimella asenteellakin pääsisi myös pitkälle tutustumisessa, vaikka kaikkien kanssa ei voikaan löytää yhteistä kemiaa. Valitettavasti ihmiset tuntuvat Suomessa suhtautuvan Tinder-tapaamisiin todella skeptisesti sekä käyttäytyvän siellä lapsellisesti.

  Onko sinun mielestäsi Tinderin kautta tutustuminen kuinka erilaista, kuin jos vaikkapa tutustuisi oman kaverinsa kautta hänen sinkkututtavaansa tai tapaisi koulussa uuden ihmisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin avata mun mielipiteitä enemmän kun teen tinderiä koskevan postauksen.

   Poista